Gdzie kupie
-
jarek86
- Bywalec
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Gdzie kupie
Kakadu są praktycznie w każdym sklepie (np. Kameleon)
a ramirezy blue electric widziałem jakiś czas temu w Auchan na Produkcyjnej
- ale nie wiem czy są tam obecnie.
a ramirezy blue electric widziałem jakiś czas temu w Auchan na Produkcyjnej
- ale nie wiem czy są tam obecnie.
- 0

kakadu samce są prawie wszędzie, z samicami juź nie jest tak słodko. Ramirezi widziałem z dwa- trzy tygodnie temu w kameleonie
- 0
Re: Odp: Gdzie kupie
Byłem w kilku sklepach. W Auchan nie ma ramirez, a kakadu jest ale nie niebieskie.
- 0
-
jarek86
Re: Odp: Gdzie kupie
jarek86 pisze:Byłem w kilku sklepach. W Auchan nie ma ramirez, a kakadu jest ale nie niebieskie.
Kakadu jest tylko jedno

Na pewno chodzi Ci o remirezy electric blue

- 0

-
jarek86
Pielęgniczka Ramireza:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pielęgniczka Ramireza odmiana barwna "Electric Blue":
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Pielęgniczka Kakadu:
Pielęgniczka Ramireza odmiana barwna "Electric Blue":
Pielęgniczka Kakadu:
- 0

Jarek najprawdopodobniej chodzi Ci o dziką odmianę z Peru z przyimkiem Rio Ucayali, czasami dostępne pod błędną nazwą akurat dla tej ryby Apistogramma juruensis (zupełnie inny gatunek ryby).
Tyle, że na naszym terenie raczej niedostępne, w profilu masz wskazaną Wawę przejdź się i zapytaj w Discus zoo.
Tyle, że na naszym terenie raczej niedostępne, w profilu masz wskazaną Wawę przejdź się i zapytaj w Discus zoo.
- 0
Mann am Boden