Sera - Zaprojektuj swoje akwarium
|Strona 1 z 1
Sera - Zaprojektuj swoje akwarium
Widzieliście co proponuje SERA?
Interaktywny program do zaprojektowania własnego akwarium.
A może ktoś już klikał?
Jestem ciekaw możliwości programu
i jego użyteczności pod kątem ryb (dobór temperatur, pH etc...)
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Tutaj video:
Interaktywny program do zaprojektowania własnego akwarium.
A może ktoś już klikał?

i jego użyteczności pod kątem ryb (dobór temperatur, pH etc...)

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Tutaj video:
- 1

Re: Sera - Zaprojektuj swoje akwarium
Nie wiem, jeszcze nie wypróbowałem ale, jak widzę wynalazki firmy Sera, to od razu mnie odrzuca. Jak zaczynaliśmy naszą akwarystykę, zaczytywałem się w poradnikach Sery. Nic, ale to absolutnie nic się nie sprawdziło. Dla mnie jest to świetny PR, ale dla amatorów.
- 0
alexb47 pisze:ale, jak widzę wynalazki firmy Sera, to od razu mnie odrzuca. Jak zaczynaliśmy naszą akwarystykę, zaczytywałem się w poradnikach Sery. Nic, ale to absolutnie nic się nie sprawdziło
No cóż, jedynie należy współczuć wyboru "profesjonalnej" lektury i potencjalnego przeświadczenia o możliwości czerpania wartościowej wiedzy z li wyłącznie broszurkowo- PR -owskiego źródła wiadomości.
Obecnie polecam ( a właściwie nie polecam ) YT-bowski cykl Tetry o założeniu akwarium o zgrozo "rekomendowany" przez roślinyakwariowe.pl
Podobnie jak Alek nie skorzystałem z "doradcy".
- 0
Mann am Boden
Tetra w DiscusZoo w Warszawie kręci filmiki... to jest plus, no ale, że dobre bo Polskie to nie da się powiedzieć... PR i tyle.
YouTubowa akwarystyka rośnie w siłę - ilość z tym powoli idzie jakość tylko jak to odsiać....
YouTubowa akwarystyka rośnie w siłę - ilość z tym powoli idzie jakość tylko jak to odsiać....
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
|Strona 1 z 1