No to jedziemy
Re: No to jedziemy
Co nowego ?
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Miejsce akwarium
- 2
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Obok akwarium jest wejście do 2 kolejnych pokoi z prawej strony, z lewej okno które widać i za kolejne 2 m wyjście na taras. Z każdego pokoju mam wyjście na taras/ogród.
W przyszłości jest plan, Na zagospodarowanie, za 2/3 lata . Do tego mam piwniczke jeszcze.
Awokado pisze:Te drzwi to do drugiego pomieszczenia z akwariami
W przyszłości jest plan, Na zagospodarowanie, za 2/3 lata . Do tego mam piwniczke jeszcze.
- 0
Eh, ja to bym zrobił coś takiego
- 1
Mann am Boden
Nad akwarium będzie jakaś mała strefa zielona, na pewno nie w formie jak na zdjęciu Andrzeju. Nie ma tam tyle miejsca!!!!!!!!!
Stelaż - 80cm - szkło 80cm - 160 suma .
Nie pamiętam jaka wysokość jest mieszkania - ale ok 280
Na tą strefę zieloną będzie 120cm Około więc niewiele + oświetlenie ok 20 cm - więc 1 metr.
Rośliny proste w uprawie - bez szału. Raczej rosnące z akwarium bezpośrednio jak teraz, niż w formie hydroponiki czy ściany płaczu. Prostota
Stelaż - 80cm - szkło 80cm - 160 suma .
Nie pamiętam jaka wysokość jest mieszkania - ale ok 280
Na tą strefę zieloną będzie 120cm Około więc niewiele + oświetlenie ok 20 cm - więc 1 metr.
Rośliny proste w uprawie - bez szału. Raczej rosnące z akwarium bezpośrednio jak teraz, niż w formie hydroponiki czy ściany płaczu. Prostota
- 0
Jeśli będziesz potrzebował więcej monstery to u mnie zawsze
Ej! A może jak już w docelowym miejscu stanie to wielkie szkło, zrobimy sobie forumowe zdjęcie grupowe w środku!? 

- 0
Awokado pisze: Ej! A może jak już w docelowym miejscu stanie to wielkie szkło, zrobimy sobie forumowe zdjęcie grupowe w środku!?
Oo, i to w zalanym

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0