jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Re: jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Podejrzewam, że będzie to pod koniec tygodnia, albo piątek po 17, albo w ogóle sobota. Kwestia do dogadania. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Jak zawsze, chętnie o ile tym razem dadzą mi się dotknąć do szkła
...... ,ale zawsze jakiś logista jest potrzebny

- 1
Mann am Boden
Hm, Chłopaki na Was zawsze można liczyć, 

- 0
Witam Panowie
ponownie potrzebuję przenieść baniaczek 600 litrowy ze stelażem. Tylko potrzebowabym jednocześnie wymienić steropian pod zbiornik. Dobrze byłoby gdyby dało radę. Proponuję weekend, sobotę, niedzielę, albo poniedziałek. Kwestia godziny do dogadania. Jeśli w grę wchodziłby poniedziałek, to najlepiej po godzinie 19, może nawet bliżej 20 (wracam z pracy o godzinie 18.30). 

- 0
Poniedziałek mi pasuje bliżej 20. W weekend będę raczej niedostępny. Piszcie jak coś jakie godziny pasują w weekend, może jakoś się uda zgrać.
- 0
Wow, to już zbiera się ekipa, 

- 0
Wrócił jak bumerang temat z przesunieciem 600 litrowego akwarium. Najlepiej byłoby, jak da rade, w poniedziałek 19-20. Dodatkowo potrzebuje przesunąć trzy komody. One fajnie pojade na ziemniakach, tylko cięzko będzie zdjąć z nich akwaria: 200litrów, 128 litrów i jakieś 96litrów . Kto mógłby Panowie zaoferować mi swoją pomoc? Oczywiście dobre piwo, jak na majowe upały nigdy nie jest złe. 

- 0
Na mnie możesz liczyć. Ale sam nie dam rady 

- 0