wujkowie radzą dla Prezesa
Re: wujkowie radzą dla Prezesa
Dzisiaj jeszcze ostateczne przymiarki do tej długiej ściany (wzdłuż schodów).
- 0

Słabo bo będzie tarasować miejsce do GP (Gabinetu Prezesa
), ale jeżeli będzie to poczekalnia i będzie tam jakaś leżanka, miejsce może być dobre, a i "propagacja" baniakowego świra wśród klientów i załogi.
Piotr wypełnij je chociaż na sucho ( skałki, korzenie ) zobaczysz, że od razu straci ze swojej wielkości.

Piotr wypełnij je chociaż na sucho ( skałki, korzenie ) zobaczysz, że od razu straci ze swojej wielkości.
- 0
Mann am Boden
swego czasu czytałem o salonie /serwisie volvo .
mieli w poczekalni akwarium morskie, przez kilka lat. oczywiście mieli również klientów, po jakimś czasie zdecydowali o likwidacji zbiornika i jakież było ich zdziwienie kiedy klienci zaczęli odchodzić. okazało się że zbiornik był naturalnym ściągaczem klientów, którzy woleli oddawać auta do serwisowania w tym serwisie ponieważ oczekując na naprawę/przegląd mogli oglądać baniak.
podobno firma wróciła do zbiornika.
sam lubię czekając na coś obadać baniak( czy inna telewizornię, jak mam okazje i wybór to wracam tam gdzie jest
a dobrze zaaranżowany zbiornik (duży i ładny) to naturalny icebreaker. zawsze można zagaić rozmowę.
i za przedmówcami tylko duży i większy baniak , co to za facet że chce sobie zmniejszyć??
mieli w poczekalni akwarium morskie, przez kilka lat. oczywiście mieli również klientów, po jakimś czasie zdecydowali o likwidacji zbiornika i jakież było ich zdziwienie kiedy klienci zaczęli odchodzić. okazało się że zbiornik był naturalnym ściągaczem klientów, którzy woleli oddawać auta do serwisowania w tym serwisie ponieważ oczekując na naprawę/przegląd mogli oglądać baniak.
podobno firma wróciła do zbiornika.
sam lubię czekając na coś obadać baniak( czy inna telewizornię, jak mam okazje i wybór to wracam tam gdzie jest

a dobrze zaaranżowany zbiornik (duży i ładny) to naturalny icebreaker. zawsze można zagaić rozmowę.
i za przedmówcami tylko duży i większy baniak , co to za facet że chce sobie zmniejszyć??

- 0
Nie uzaleznialbym przywiazania Klientow do firmy przez pryzmat akwarium - chociaz prawie zawsze wywolywalo ono dosc duza ciekawosc.
Tak czy siak, chyba je zostawie - tyle ze musze je odwrocic
Tak czy siak, chyba je zostawie - tyle ze musze je odwrocic

- 0

thaz pisze:Nie uzaleznialbym przywiazania Klientow do firmy przez pryzmat akwarium - chociaz prawie zawsze wywolywalo ono dosc duza ciekawosc.
tu nie chodzi o przywiązanie a o wyróżnik, skoro mogę mieć taka sama usługę gdzie indziej( to o serwisie nie agencji ;D ) to coś musi mnie skłaniać do wybrania właśnie tego miejsca.
i jeszcze jedna perełka: prezes dużej firmy kazał zbudować potężny zbiornik z rekinami za swoim biurkiem. bo rekiny (businesu) nigdy nie "stoją " w miejscu.
poza tym zawsze mógł pracownikom przychodzącym po podwyżkę zaproponować czyszczenie zbiornika od środka przed karmieniem

- 0
ManiaPI pisze:poza tym zawsze mógł pracownikom przychodzącym po podwyżkę zaproponować czyszczenie zbiornika od środka przed karmieniem
sam tymi ręcyma szorowałem!

- 0