Okrzemki
Re: Okrzemki
Masz stosunkowo wysoki baniak. Nieduży filtr wewnętrzny z drobną gąbką znacząco poprawi klarowność.
- 0

Dzięki Panowie za pomoc. Chyba na początek spróbuje waty żeby mnie żona z domu nie wygoniła.
Skoro już będę musiał otwierać filtr czego bardzo nie lubię polecicie coś co lekko przyciemni mi wodę? Zbiornik szykowany jest pod pielęgniczki.
Skoro już będę musiał otwierać filtr czego bardzo nie lubię polecicie coś co lekko przyciemni mi wodę? Zbiornik szykowany jest pod pielęgniczki.
- 0
Leniwy się robię. Wolę wrzucić coś do filtra i mieć spokój.dwojak23 pisze:Napar z szyszek olchy panie
adams2121 pisze:Torf włóknisty.
Włókno kokosowe
miewan pisze:Korzenie mangrowca
To też jakieś rozwiązanie. Dzięki za pomoc.
- 0
Jak do filtra, to jest wkład torfowy w postaci kulek, jest bardziej przewidywalny dla stałości parametrów niż torf włóknisty.
- 0
Mann am Boden
Tak czy siak z wkładami torfowymi jest tak, że meeega zaciemniają wodę - i tu podmiany nie pomogą 

- 0

thaz pisze:Tak czy siak z wkładami torfowymi jest tak, że meeega zaciemniają wodę - i tu podmiany nie pomogą
Na takim mega zaciemnieniu to mi nie zależy. Wolałbym "lekką herbatę".
- 0