Kolcobrzuch nilowy [Bekon] (Tetraodon lineatus)
Re: Kolcobrzuch nilowy [Bekon] (Tetraodon lineatus)
Jak tak dalej pójdzie to co niedziele będziesz smażył o jednego schabowego więcej 

- 1
Albo dwa coby nie zmarniał zanadto 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Trochę niewyspany, cały w piachu ledwo co wstał i jakiś taki nieśmiały przed kamerą. Dziś mała kolacja, tylko jeden małż i dwie małe ampularie.
- 1
Nie no, on jest zajebisty, zajebisty !
Sprzątasz mu po posiłkach ?
Sprzątasz mu po posiłkach ?
- 1
Mann am Boden
No zajebisty 
Jak były molinezje to one wszystko dojadały po nim. Teraz jak już ich nie mam to słabowato i resztki się walają. Czasem zje resztki w nocy czasami musze zebrać. Staram się mniej karmić żeby zjadał wszystko. A skorupy po ślimakach niestety zbieram przy podmianach.
Zdaża mu się czasem że w ogóle nic nie zje. Mam wrażenie, że raz trawi szybko a raz bardzo długo.

Jak były molinezje to one wszystko dojadały po nim. Teraz jak już ich nie mam to słabowato i resztki się walają. Czasem zje resztki w nocy czasami musze zebrać. Staram się mniej karmić żeby zjadał wszystko. A skorupy po ślimakach niestety zbieram przy podmianach.
Zdaża mu się czasem że w ogóle nic nie zje. Mam wrażenie, że raz trawi szybko a raz bardzo długo.
- 0
No dla takich ryb człowiek złapał tego fioła.
Nadal nie mogę przyzwyczaić się do pływającego (wszędzie) teraz u mnie raczej tradycyjnego chłamu.
Drażnią mnie akwaria, które mam teraz.
Chwasty, kolory, światło,
.
Nadal nie mogę przyzwyczaić się do pływającego (wszędzie) teraz u mnie raczej tradycyjnego chłamu.
Chwasty, kolory, światło,

- 0
Mann am Boden
Trzeba ci kolcobrzucha jednym słowem 
Jak pływa to wystarczy nakarmić i cyk znika

Jak pływa to wystarczy nakarmić i cyk znika

- 1
miewan pisze:Nadal nie mogę przyzwyczaić się do pływającego (wszędzie) teraz u mnie raczej tradycyjnego chłamu.
W każdej chwili chętnie odkupię Twoje pseudomugil paskai

- 1
Awokado pisze:W każdej chwili chętnie odkupię Twoje pseudomugil paskai
Jakbyś brał jeszcze Werneri i głowaczyki to pochyliłbym się nad Twoją propozycją

- 0
Mann am Boden
Odbijam piłeczkę, mogę przygarnąć te Werneri, ale głowaczyków nie chcę 

- 0