lękliwe brzanki
Re: lękliwe brzanki
No to może mały test... słoik w miarę duży oczywiście woda z akwa i samiec do słoika... 2-3 h go potrzymasz i zobaczysz czy w akwa jest większy ruch czy nie... oczywiście na zachętę możesz przeprowadzić karmienie
Może trafiła Ci się czarna owca... albo macho...

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Też właśnie o tym myślałem, ale mam mały problem, wie ktoś może jak go złapać bez niszczenia scenerii? 

- 0
Ta... to może być problem... może jakąś butelką obetnij i postaraj się go do niej zagonić, potem wejście zasłonisz siatką.
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Wcześniej radziliście mi posadzić wysokie roślinki i dać pływające, żeby brzanki nie bały się pływać. Dzisiaj jakoś przed południem dałem wyższe roślinki, efekt jest taki:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Teraz jest lepiej? Jak na razie ryby nie pływają wyżej. Ile mniej więcej czasu powinno zająć im "przywyknięcie" do nowych warunków?
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Teraz jest lepiej? Jak na razie ryby nie pływają wyżej. Ile mniej więcej czasu powinno zająć im "przywyknięcie" do nowych warunków?
- 0