Zbrojnik
Re: Zbrojnik
O ile lubię i cenię sobie produkty Seachema o tyle ponad 35 zł za 2 tubki kleju cyjanoakrylowego to nieco przesada i nic to, że tubki są z aluminium, kiedy regularna cena "zwykłego" takiego kleju nie przekracza 10% ceny tego"specjalistycznego"
- 0
Mann am Boden
Kiedyś czytałem anegdote że dodanie do nazwy produktu słowa akwarystyczny podnosi jego cenę ok x10.......
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Też to zauważyłem np żwir akwariowy np.
5zl za kg , w żwirowni takie ilości - a idź pan weź sobie
Korzenie to kolejny przykład , kamienie
Jest tego sporo - wybór też jest
Natomiast jak każda gałąź - jest to biznes
Zaletą tego kleju jest klejenie pod wodą - chyba że się mylę
Na temat cen - się nie wypowiadam
Z mojej dziedziny - zwróciłem dziś miernik po 2 *20 min pracy i 2 reklamacjach i odzysk kasy , kupiłem w zamian miernik z większą ilością funkcji + wyświetlacz , lutownice i na ph metr starczyło
Więc cena - cenie nierówna
5zl za kg , w żwirowni takie ilości - a idź pan weź sobie
Korzenie to kolejny przykład , kamienie
Jest tego sporo - wybór też jest
Natomiast jak każda gałąź - jest to biznes
Zaletą tego kleju jest klejenie pod wodą - chyba że się mylę
Na temat cen - się nie wypowiadam
Z mojej dziedziny - zwróciłem dziś miernik po 2 *20 min pracy i 2 reklamacjach i odzysk kasy , kupiłem w zamian miernik z większą ilością funkcji + wyświetlacz , lutownice i na ph metr starczyło
Więc cena - cenie nierówna
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
A propo zbrojnika to czy prawdą jest ze musi mieć jakiś kawałek drewna do skrobania, czy wystarczy odpowiedni pokarm? Pozdrawiam
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 24
Ten kawałek drewna dla większości przypadków to też pokarm, masz całą kupę szczególnie tych rasowych ( czyt. ładniejszych ) zbrojników, które są drewnojadami, to jakbyś pytał czy schab nie jest podstawą diety Polaków, no nie, bo są jeszcze wegetarianie i weganie .
- 0
Mann am Boden
Drewno jest niezbędne dla zbrojników , często sprawa życia bądź smierci. Niektorym służy za jedyny pokarm .
Zależy którego chcesz - tak bym odpowiedział
Zależy którego chcesz - tak bym odpowiedział
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nie no oczywiscie ze jak by coś to na pewno kupie . Ja w swoim mam korzeń kupiony w sklepie za 10 zł. Chodzi mi oczywiscie o zbrojnika małego czyli Glonojad Ancistrus (Ancistrus Multispinis).
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 24
Dobieram obsadę do Nowe szkła. Nietypowe.... 125x35 powierzchni dna. Wody 240l. Na dnie będzie jeden pielęgniczek ewentualne dwa... zobaczymy. Kirysy panda stadko 10-12 szt. I chciałbym lilka ładnych zbiorników. Co się nada? Z małych i ciekawych?
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
- 0