Palety Dyskowce
|Strona 1 z 1
Palety Dyskowce
Cześć mam pytanie czy u nas w Białymstoku ktoś zajmuje się hodowlą i sprzedażą tych pięknych ryb? Kiedyś był sklep na Dyszkach teraz ale obecnie nie jestem w temacie a chce ponownie wejść w owy temat i nie wiem gdzie uderzyć. Będę wdzięczny za każde info. Pozdrawiam Tomasz
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Re: Palety Dyskowce
Dzwoń po dobrych hodowlach - i jedź sam wybierz , określa grupę barwną , wtedy będziesz miał prościej 
Gdybyś przyjechał przez weekend do drozdowa miałbyś możliwość pogadać z wlascicelem hodowli superdiscus z Katowic - z Andrzejem Nowickim

Gdybyś przyjechał przez weekend do drozdowa miałbyś możliwość pogadać z wlascicelem hodowli superdiscus z Katowic - z Andrzejem Nowickim
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams750 pisze:Cześć mam pytanie czy u nas w Białymstoku ktoś zajmuje się hodowlą i sprzedażą tych pięknych ryb?
Najbliżej chyba w Łomży, ale nie pamiętam jak się nazywał ten człowiek.
- 0

lepiej niethaz pisze:adams750 pisze:Cześć mam pytanie czy u nas w Białymstoku ktoś zajmuje się hodowlą i sprzedażą tych pięknych ryb?
Najbliżej chyba w Łomży, ale nie pamiętam jak się nazywał ten człowiek.
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
woytek pisze:thaz pisze:Najbliżej chyba w Łomży, ale nie pamiętam jak się nazywał ten człowiek.
lepiej nie
Czarjan czy jakoś tak miał na jakimś forum.
A co u niego nie tak?
- 0

Lubi ludzi babola wcisnąć,typowy handlarz
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Dzięki za wszelkie info. Dostałem namiary na człowieka z Ostrowi Wielkopolskiej który ma hodowle i ściąga te ryby z importu. Ale najpierw muszę ogarnąć szkło by było przygotowane dla nowych domowników, a chwastów trochę jest w szkle

- 0
- Bywalec
Nota bene na odlow się porywasz
Pisz jakby co może i ja coś dobiore sobie ciekawego
Ew jakaś oferta od niego
Na zoobotanice te najpiękniejsze Blu - Aleksandrów Kujawski - ma też młode piwowary

Pisz jakby co może i ja coś dobiore sobie ciekawego
Ew jakaś oferta od niego

Na zoobotanice te najpiękniejsze Blu - Aleksandrów Kujawski - ma też młode piwowary

- 0
Raczej nie przynajmniej na początku
ale nie mówię ostatniego słowa
ma dość ładne ryby zresztą jak i ich ceny, ale nie ma co się dziwić to ryby z odlowu. Ma wystawione na olx jak byś chciał zerknąć co posiada.

- 0
- Bywalec
Jego ryby były na zoobotanice - jeśli dobrze pamiętam .
I to ta sama osoba .
Natomiast import chyba tylko Azja - choć mogę się mylić - i nie moje klimaty . Ja wolę te SA
Adres dobry po ryby
I to ta sama osoba .
Natomiast import chyba tylko Azja - choć mogę się mylić - i nie moje klimaty . Ja wolę te SA
Adres dobry po ryby
- 0
|Strona 1 z 1