Szklanka 450ml roślinna
Re: Szklanka 450ml roślinna
Nurkowanie może być całkiem przyjemne
Pomyśl ile więcej wlezie chwastów do środka 1,2,3, a nawet 4 plan można uformować i pozwolić na zarastanie .
Wyższy stoleczek i da radę - ja też korzystam z krzesła , a do najmniejszych nie należę, co więcej podoba mi się to , bo rzadziej łapy w akwarium moczę - a to zawsze plus

Pomyśl ile więcej wlezie chwastów do środka 1,2,3, a nawet 4 plan można uformować i pozwolić na zarastanie .
Wyższy stoleczek i da radę - ja też korzystam z krzesła , a do najmniejszych nie należę, co więcej podoba mi się to , bo rzadziej łapy w akwarium moczę - a to zawsze plus
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomku przy roślinnym nie da się często nie moczyć rączek gdyż chcąc uformować coś ciekawego trzeba często przycinać rośliny by nie pozwoliły sobie na zbyt dużo bo potem będzie wyglądało jak moje szkło 

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Chciałbym mieć takie akwarium ""zaniedbane "" w taki sposób
Niestety nie ten poziom wiedzy , doświadczenia i dbania o rośliny , plejada roślin i ich kondycja - jak dla mnie niedoogarniecia na dany moment i nie wiem czy kiedykolwiek
Pozazdrościć wiedzy jak i zaparcia w pielęgnacji

Niestety nie ten poziom wiedzy , doświadczenia i dbania o rośliny , plejada roślin i ich kondycja - jak dla mnie niedoogarniecia na dany moment i nie wiem czy kiedykolwiek
Pozazdrościć wiedzy jak i zaparcia w pielęgnacji

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Cześć wszystkim wrzucam kilka fotek z aktualizacja mojego bagienka
- 6
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Bywalec
- Bywalec
- Reputacja: 65
Mały up po dłuższym czasie ciszy 

- 8
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Bywalec
Jak wrzuciłeś te fotki na fb, chciałem je udostępnić na naszym profilu podobnie jak Michała i Mariusza, ale masz u siebie jakiś ogranicznik.
- 0
Mann am Boden
Dziwne może to ograniczenie kto może widzieć ?? Sprawdzę to jak coś i można będzie jeszcze raz spróbować jak chcesz
- 0
- Bywalec