360 roślinne
Re: 360 roślinne
Jak dla mie nic dodać nic ujać, poezja poprostu, tez mam chrapke na akwarium roślinne, niestety nie bardzo mam w tej chwili warunków, a odkąd zajałem się akwarystyka, coraz wiecej zaczałem czytać na temat roślin wodnych, biorac pod uwage ze uwielbiam sadzić rozne roślinki, a teraz dla mnie sezon się zaczyna
- 0
Nie znam się na dwutlenkach węgla, potasach, magnezach, nawozach gdyż przy baniakach roślinnych zatrzymałem się na etapie wizualizacji:D
Moim zdaniem jedne z najpiękniejszych, przemyślanych, zadbanych akwarii roślinnych jakie widziałem. Zasady stopniowego sadzenia roślin co daje głębię. Przepiękny trawnik i mało doceniane rośliny o czerwonym kolorze, oraz ich różnorodność dają Twojej wizualizacji miejsce na podium
Moim zdaniem jedne z najpiękniejszych, przemyślanych, zadbanych akwarii roślinnych jakie widziałem. Zasady stopniowego sadzenia roślin co daje głębię. Przepiękny trawnik i mało doceniane rośliny o czerwonym kolorze, oraz ich różnorodność dają Twojej wizualizacji miejsce na podium

- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 19
- GG: 0
Dziękuję za opinie.
To motywuje do dalszej pracy
Tomku. Akurat to ostatnie zdjęcie było robione domowym aparatem, a nie moją komórką i nie mam w nim możliwości podrasowywania barw( stary model lumixa)
Intensywne kolory wynikają z tego, że zdjęcie było robione wieczorem i w pokoju było ciemno
Ale rzeczywiście w komie mam kilka podpicowanych.
To motywuje do dalszej pracy

Tomku. Akurat to ostatnie zdjęcie było robione domowym aparatem, a nie moją komórką i nie mam w nim możliwości podrasowywania barw( stary model lumixa)

Intensywne kolory wynikają z tego, że zdjęcie było robione wieczorem i w pokoju było ciemno

Ale rzeczywiście w komie mam kilka podpicowanych.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0