Nowy roślinniak
Re: Nowy roślinniak
W następnym tygodniu zapraszam bo będę pracował do 15, w tym pracuje do 18. Możemy się umówić na jakiś dzień ale od razu zaznaczam, że w sobotę robiłem przecinkę także nie ma na co patrzeć
.

- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 47
- GG: 0
Ja również - raczej następny tydzień .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mała aktualizacja. Heniek zarósł już praktycznie całą wolną powierzchnię. Rośliny zaczynają się wybarwiać.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 4
- Często zagląda
Jak Heniek całkiem zarośnie dno dawaj znać, wpadniemy pooglądać ten cukiereczek! 

- 0
Dawno nie było aktualizacji tak więc postanowiłem coś wrzucić. Było by ich więcej ale ograniczenie wielkości pliku do 1mb bardzo mnie zniechęca do przerabiania fotek.
- 6
- Często zagląda
Andrzej możecie coś zrobić z tym dodawaniem zdjęć? C**j strzela czasem jak mam 10 zdjęć przerobić w telefonie i dodać...
Bardzo ładnie rośnie jak na drożdżach
Bardzo ładnie rośnie jak na drożdżach
- 1
Ja zmniejszam fotki na photopea.com
Serwer to nie studnia i jak chcemy zachować jakaś historię załączników to potrzebny jest niestety kompromis.
A baniak super
Serwer to nie studnia i jak chcemy zachować jakaś historię załączników to potrzebny jest niestety kompromis.
A baniak super

- 0