Zielony kubik
Re: Zielony kubik
dwojak23 pisze:Obok stoi mniejsze
Właśnie chodziło mi o te „przenikania” na fotkach,
wcześniej nieco zgłupiałem

- 1
Mann am Boden
tak ma być proszę panaadams2121 pisze:Panie
Dżungla , a ryb nie widać![]()

- 0
Aktualnie wpuściłem 5 prystelek od Marcina które jeszcze chowają się. Doszły nowe rośliny rorala H’ra oraz lobelia cardinalis . Lagenandra meeboldii Rośnie jak głupia doszła już do tafli wody gdzie to roślina na drugi plan.
Dodaje jeszcze kilka fotek drugiego akwarium które stoi obok kubika. Nie pokazywałem go dotychczas. Doszły w nim dwa echinodorusy: jaguar i frans stoffels.
Szukam helenek w ilość 20-30 szt ponieważ inwazja slimorow.
Dodaje jeszcze kilka fotek drugiego akwarium które stoi obok kubika. Nie pokazywałem go dotychczas. Doszły w nim dwa echinodorusy: jaguar i frans stoffels.
Szukam helenek w ilość 20-30 szt ponieważ inwazja slimorow.
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Świetnie to wygląda .
Helenki mi się rozpuściły.
Helenki mi się rozpuściły.

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Widzę właśnie na szybie kolejne „drobiazgi” jak chcesz do dochowania to dam Ci ile uda się wyłapać + ze 2 większe żeby zacząć robotę.
- 0
Mann am Boden
Damian, przydaje się te cuś (nie pamiętam jak to się nazywa)
do pokazywania czy co2 jest za dużo/za mało?
do pokazywania czy co2 jest za dużo/za mało?
- 0

Indykator
pewnie, że przydaje się. Bez tego wskaźnika zadusiłbym wszystkie ryby i krewetki. Polecam

- 1
miewan pisze:Widzę właśnie na szybie kolejne „drobiazgi” jak chcesz do dochowania to dam Ci ile uda się wyłapać + ze 2 większe żeby zacząć robotę.
Łap panie ile dasz radę!
- 0