[182] longer ;)
Re: [182] longer ;)
Jak posmakuje - nie ma szans na przychowek
U mnie miecze potrafiły eksmitowac ampularie z domku , wyciągając ją o 6:00 waleniem w drzwi
A więc abyś jak najwięcej odchowal
- a może ja się skuszę

U mnie miecze potrafiły eksmitowac ampularie z domku , wyciągając ją o 6:00 waleniem w drzwi
A więc abyś jak najwięcej odchowal

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Oby się udało - młode wezmę jakbyś wydawał
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dzień drugi z życia ogonków.
Nie wiem czy tam coś widać - ale tuż przy północno-zachodnim krańcu
białego kamienia jet kupka... gibających się ogonków :P
Nie wiem czy tam coś widać - ale tuż przy północno-zachodnim krańcu
białego kamienia jet kupka... gibających się ogonków :P
- 1

Koooorci mnie żeby wyjąć gniazdo - przecinki zaczynają już powoli pływać samodzielnie 
Jest ich na oko około 30 szt. Siedzą w kupie i 'podskakują' na odległość 0.5-1 cm.
Mógłbym je z łatwością wyłowić jednym machnięciem siatki.. hm :P

Jest ich na oko około 30 szt. Siedzą w kupie i 'podskakują' na odległość 0.5-1 cm.
Mógłbym je z łatwością wyłowić jednym machnięciem siatki.. hm :P
- 0

Korci, korci, a co będziesz z nimi robił ?, masz je gdzie przenieść ?, czym karmić?, co będzie jeżeli uda Ci się je odchować, będziesz nimi handlował - zlituj się, do momentu osiągnięcia jakiejkolwiek wartości minie kupa czasu.
Po stracie miotu parka zajmie się sobą po raz kolejny i co znowu odłów i powtórka powyższych pytań, jesteś na to przygotowany?
Zawsze przy zapędach hodowlanych mam i nie zmieniam zdania, pozostawienie młodzieży w "twardym świecie" daje ewentualną szansę przeżycia największych cwaniaczków u których materiał genetyczny jest najlepszy i to takie egzemplarze można ewentualnie puścić "w ludzi" a nie lalusiów z warunków higienicznych
Po stracie miotu parka zajmie się sobą po raz kolejny i co znowu odłów i powtórka powyższych pytań, jesteś na to przygotowany?
Zawsze przy zapędach hodowlanych mam i nie zmieniam zdania, pozostawienie młodzieży w "twardym świecie" daje ewentualną szansę przeżycia największych cwaniaczków u których materiał genetyczny jest najlepszy i to takie egzemplarze można ewentualnie puścić "w ludzi" a nie lalusiów z warunków higienicznych

- 0
Mann am Boden