112 litrów
Re: 112 litrów
Wczoraj kupiłem sobie ramirezki do akwarium w pracy. Nie chcę nikomu się narażać ale chyba są ładniejsze od kakadu.
- 0
U ramirez plusem jest to, ze kolorek ma zarówno samiec jak i samica. W przypadku kakadu, samica (choc brzydka nie jest) nie umywa się do samca :P
- 0
thaz to jak w końcu jest z tymi ramizerami? Ciężko je rozmnożyć? Mam ładną parkę i aż patrzeć jak się "marnują".thaz pisze:Za trzecim razem sie uda
- 0
Nie zrozumieliśmy się. Pielęgniczki kakadu udało mi się rozmnożyć w akwarium ogólnym. A jak jest z Ramirezami? Chodzi mi o to czy wykarmienie młodych jest bardziej skomplikowane niż kakadu? Może są bardziej wybredne? Wrażliwe na jakość wody itp.?
- 0
Windus pisze:Nie zrozumieliśmy się. Pielęgniczki kakadu udało mi się rozmnożyć w akwarium ogólnym. A jak jest z Ramirezami? Chodzi mi o to czy wykarmienie młodych jest bardziej skomplikowane niż kakadu? Może są bardziej wybredne? Wrażliwe na jakość wody itp.?
Nie mam pojęcia, nigdy ich nie rozmnożyłem - Ramirezy miałem tylko przez chwilę.
Ja bym próbował w ogólnym bo i tak nie ma co potem zrobić z przychówkiem.
- 0