750 litrow
Re: 750 litrow
Niestety do moich celów był już za słaby - duża ilość ryb , duży zbiornik , duza szerokosc , ciężko ruszyć tyle wody i dlatego unimax .
Czas pokaże czy da radę , jeśli nie fx nastepny, Eheim 2080 lub clasic xxl
Niestey jeszcze muszę nabyć silny cyrkulator aby nurt był jak w rzece - Ku ucieszę zbrojnikow, zastanawiam się w sumie nad czymś coś ok 10000 l , więc niedługo będę uderzał ........
Wczoraj Eheim poszedł
, ale nie miałbym co z nim robić , poza tym niedługo zaczynam realizować projekt konkursowy 300 l brutto.
Szkło wczoraj prawie już zamówiłem ( dostałem, kupiłem) - lecz najpierw konstrukcja stelaża
No i czas na kule - do Grzesia muszę uderzyć
Czas pokaże czy da radę , jeśli nie fx nastepny, Eheim 2080 lub clasic xxl
Niestey jeszcze muszę nabyć silny cyrkulator aby nurt był jak w rzece - Ku ucieszę zbrojnikow, zastanawiam się w sumie nad czymś coś ok 10000 l , więc niedługo będę uderzał ........
Wczoraj Eheim poszedł

Szkło wczoraj prawie już zamówiłem ( dostałem, kupiłem) - lecz najpierw konstrukcja stelaża
No i czas na kule - do Grzesia muszę uderzyć

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:poza tym niedługo zaczynam realizować projekt konkursowy 300 l brutto.
o! nic nie wiem - pisz o co kaman

- 0

thaz pisze:o! nic nie wiem - pisz o co kaman
A wiec Panie Prezesie jest to temat http://akwariumonline.pl/viewtopic.php?f=43&t=3172&view=unread#unread, który zajął 3 m-ce w naszym konkursie o Atlas

- 0
Mann am Boden
Głośna praca FXsa to wołanie
silnika o wyczyszczenie gąbek

- 1
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
woytek pisze:Głośna praca FXsa to wołaniesilnika o wyczyszczenie gąbek
Wiem o tym- zauważyłem to

No i nie wytrzymałem czyszcze go właśnie i mam nadzieję że podłoże utrzyma w ryzach zbiornik

W teorii powinien
- 0
Niestety stan zasyfienia level 80 - ledwo co pchal wodę , choć moc nie była jakoś szczególnie ograniczona, niestety chyba będę potrzebował pomocy
aby rozkręcić go do końca i wyczyścić bo głośny jest fx i po czyszczeniu choć mniej na pewno.
Tak więc zapraszam do pomocy

Tak więc zapraszam do pomocy

- 0