[726l] Ameryka Południowa
Re: [726l] Ameryka Południowa
Mała fotorelacja jak za starych czasów.
Wyrobiłem się w dobę od spuszczenia wody. Tydzień od pomysłu do realizacji. Tydzień temu w sobotę ścinałem drzewo, moczylem je w solance i wypalałem w piekarniku (tak że jedno się zajarało). Potem wypad do brukbudu po serpentynit, po małe korzonki do kameleona i na allegro po 300g superglue. Ostatnie prace jak klejenie mchu i zalewanie robiłem o 4 w nocy w piątek
Całe drewno jest przyklejone do skał. Jak na razie najprostszy sposób jaki robiłem.
Wykupiłem w międzyczasie cały mech jaki był na olx w mieście. Dzięki jednej pani, u której kupiłem go na prawdę dużo.
Pielęgnice i bocje poszły w dobre ręce.
Reszta ryb na razie pływa w akwarium L.
Tu będzie spokojnie i na razie z małymi rybami, nie licząc skalarów manacapuru.
Wyrobiłem się w dobę od spuszczenia wody. Tydzień od pomysłu do realizacji. Tydzień temu w sobotę ścinałem drzewo, moczylem je w solance i wypalałem w piekarniku (tak że jedno się zajarało). Potem wypad do brukbudu po serpentynit, po małe korzonki do kameleona i na allegro po 300g superglue. Ostatnie prace jak klejenie mchu i zalewanie robiłem o 4 w nocy w piątek

Całe drewno jest przyklejone do skał. Jak na razie najprostszy sposób jaki robiłem.
Wykupiłem w międzyczasie cały mech jaki był na olx w mieście. Dzięki jednej pani, u której kupiłem go na prawdę dużo.
Pielęgnice i bocje poszły w dobre ręce.
Reszta ryb na razie pływa w akwarium L.
Tu będzie spokojnie i na razie z małymi rybami, nie licząc skalarów manacapuru.
- 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
To już wiem kogo zaprosić do zabawy za jakiś czas.
Szacunek Michał za cierpliwość i poświęcenie. Ja bym je......ą po pierwszym drzewku.
Szacunek Michał za cierpliwość i poświęcenie. Ja bym je......ą po pierwszym drzewku.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Update
- 5
Dziś w końcu trochę posprzątałem.
Trochę paletek doszło. Poza tym akwa bezobsługowe. Mech sam się przycina, po prostu się odrywa i falownik go zbiera
Trochę paletek doszło. Poza tym akwa bezobsługowe. Mech sam się przycina, po prostu się odrywa i falownik go zbiera

- 5
Aktualka. Niedługo zmiana aranżu.
- 5
Wow! Kolorowe placki robią robotę!
BTW - i jaką temperaturę tam utrzymujesz dla całej bandy?
BTW - i jaką temperaturę tam utrzymujesz dla całej bandy?
- 0