200l
Re: 200l
adams2121 pisze:Marcin tym razem żurnal. Wygląda to naprawdę fajnie. Rzekł bym że zdjęcie bajka.
haha do żurnala to bardzo daleka droga ale dzięki .
Dodam że już tak ładnie nie wygląda rośliny pocięte i powoli wylatują wszystkie mchy z korzeni .
- 0
Mała metamorfoza ,spora przycinka niektórych roślin i wywalenie mchów w 99% bo zbrzydło mi jego przycinanie i formowanie w kształcie korzeni a ten 1 % to resztki zalegająca gdzieś tam w zakamarkach gdzie go ciężko wywalić
- 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Zielsko rośnie jak szalone na zmniejszonych dawkach nawozów dziwne ale rośnie lepiej
powoli zmniejszam już podmiany woda ro i leje czysta z kranu kranówę . Twinstar DIY włącza się codzienne na 30 min i testuje od jakichś 2 miesięcy chińska 10 W lampę UV raz w tygodniu na jakieś 12/15 godzin po podmianie wody .
Ta fotka jest ze czwartku teraz jest już o wiele więcej zielska ale odbija blask z okien i ciężko zrobić dobre foto i muszę zrobić koleje przymusowe ciecie

Ta fotka jest ze czwartku teraz jest już o wiele więcej zielska ale odbija blask z okien i ciężko zrobić dobre foto i muszę zrobić koleje przymusowe ciecie

- 0
czas na małe zmiany z lewej strony by rozjaśnić i ożywić , dziś wyrwałem trochę rozrośniętych cryptokoryn zostawiłem kilka małych sadzonek i dzieliłem od siebie dwa gatunki Alternanthery które rosły razem w kupie i przeniosłem na lewo Alternanthera reineckii.Myślę tez nad doczepienie trochę mikrozorium na odsłoniętym teraz korzeniu .
- 0