[182] longer ;)
Re: [182] longer ;)
Awokado pisze:Co oprócz A. Agassizi trafi do bańki?
Nie mam na to pomysłu, więc pewnie neony zielone :P
- 0

Wrzuć Rodostomusa! Będziesz o wiele bardziej zadowolony niż z neonów. Ewentualnie i jedno i drugie. Neon jako stado, a Rodostomus jako rozpraszacz, nawet 10 szt. wystarczy 

- 0
Mam, znalazłem!
Hemigrammus armstrongi - ale fajowa! W Kameleonie mieli tylko 15 szt, wziąłem wszystkie.
Także finalna odsłona już niebawem :P
Hemigrammus armstrongi - ale fajowa! W Kameleonie mieli tylko 15 szt, wziąłem wszystkie.
Także finalna odsłona już niebawem :P
- 1

thaz pisze:Re: [182] longer
autor: thaz » 29 wrz 2017, 17:46
Mam, znalazłem!
Hemigrammus armstrongi
Patrzyłam, co to takiego. Fajne rybki.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Rośliny "zeszły" w większości z powodu małego światełka, korzenie w końcu zamokły i tak sobie leżą bez ładu.
Samce Ap. Agassizi które miałem na sprzedaż zostały wybite przez dominanta w pień, chociaż może jeszcze jeden się gdzies chowa.
Także mam układ 1+2.
Szukam pistii, żeby jeszcze zaciemnić.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i'm@tapatalk
Samce Ap. Agassizi które miałem na sprzedaż zostały wybite przez dominanta w pień, chociaż może jeszcze jeden się gdzies chowa.
Także mam układ 1+2.
Szukam pistii, żeby jeszcze zaciemnić.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i'm@tapatalk
- 3

Jakich roślin szukasz?
Mam małe echinodorus Amazonikus.
Ew rogatek lub gigantea.
Pistia za 2/3 tygodnie - ostatnio kibel.
Mam małe echinodorus Amazonikus.
Ew rogatek lub gigantea.
Pistia za 2/3 tygodnie - ostatnio kibel.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Może zaszczep cos na tych korzeniach? Mech, microsorium, anubias? Ewentualnie w rogu zbiornika Vsllisneria.
- 0
Fajnie wygląda akwarium ale rzeczywiście pistia bądź różdzyca by się przydała na taflę. Ciekawa jestem czy z b. Amandy by się dogadały b. Armstrongi, chętnie bym je zobaczyła w swoim przyszłym akwa.
- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika