200l
Re: 200l
Kolejny tydzień z roślinami in-vitro wszystko żyje do tej pory cześć już urosła i puszcza nowe odnóżki (sadzonki )
Jednak nie wszystkie tak szybko rosną niektóre stoją jeszcze w miejscu bądź bardzo delikatnie ruszyły i się chyba dostosowują do tych warunków w jakich się znalazły .

Jednak nie wszystkie tak szybko rosną niektóre stoją jeszcze w miejscu bądź bardzo delikatnie ruszyły i się chyba dostosowują do tych warunków w jakich się znalazły .
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
dwojak23 pisze:Jest super! Zlituj się nie pchaj łap przez jakiś czas![]()
już ładnie rośnie. Co to za zielenina na przodzie
Nic już nie kombinuje łapy nie pcham haha tylko by szyby przestrzec i tyle a no dzis wsadziłem jeszcze by zmienić Skimer na inny
a co zielska to zależny o która stronę pytasz jeśli o prawa to Echinodorus tenellus a po lewej jest Rotala h'ra
- 0
dwojak23 pisze:Echinodorus tenellus Przyjął się? Chętnie był przytulił go jak masz na zbyciu[/quodwojak23 pisze:Echinodorus tenellus Przyjął się? Chętnie był przytulił go jak masz na zbyciu
za jakiś czas dam ci znać jeśli wszytko będzie rosło jak dotlej pory bo rośnie dopiero dwa tygodnie

- 0
Tak na poważnie to już mi się nudzie obecny aranż akwarium
chodzi mi już po głowie kolejny projekt
gdybym miał możliwości takie jak dodatkowy wolny pokój w mieszkaniu to było by o wiele łatwiej i co jakiś czas dostawiałbym jakieś szkiełko i zawrze można by było coś pokombinować
Kolejny zaplanowany projekt wygląda mniej więcej tak na sucho , wiadomo koncepcja zawsze może uleć zmianie jak to u mnie bo często przecież robię wszystko spontanicznie pomimo ze czasem coś zaplanuje to i tak w trakcie aranżacji wyjdzie coś innego .
Dobra tak to mniej więcej ma wyglądać jeśli chodzi o same korzonki bo już są spreparowanie i muczą się kilka miesięcy

Kolejny zaplanowany projekt wygląda mniej więcej tak na sucho , wiadomo koncepcja zawsze może uleć zmianie jak to u mnie bo często przecież robię wszystko spontanicznie pomimo ze czasem coś zaplanuje to i tak w trakcie aranżacji wyjdzie coś innego .
Dobra tak to mniej więcej ma wyglądać jeśli chodzi o same korzonki bo już są spreparowanie i muczą się kilka miesięcy

- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.