54L
Re: 54L
Trochę pomoczyłem ręce, dodałem skałki i akwarium przez dłuższy czas będzie wyglądać następująco 
Narybek pielęgniczki żył około 1 tygodnia, później słuch o nich zaginął.

Narybek pielęgniczki żył około 1 tygodnia, później słuch o nich zaginął.
- 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Nowy na forum
- Reputacja: 16
Dawno nie aktualizowałem nic, bo w sumie nic się nie zmieniało... Ostatnio zmuszony byłem jednak do restartu, ze względu na remont, więc zmieniłem w końcu podłoże i dodałem więcej roślin - dziękuję Bieta i Misiak
Restart był już jakiś czas temu, ale wczoraj dodałem trochę roślin i już jestem w miarę zadowolony z aranżacji, tylko mam nadzieję, że rośliny dadzą radę...

Restart był już jakiś czas temu, ale wczoraj dodałem trochę roślin i już jestem w miarę zadowolony z aranżacji, tylko mam nadzieję, że rośliny dadzą radę...

- 3
- Nowy na forum
Obecnie pływają microrosbory nana, które z resztą planowałem oddać, a że nikt nie chciał - zostawiam sobie. Chcę dorzucić jakieś krewetki, najprawdopodobniej tajwany. Ryb dokładać nie będę, bo już przekonałem się, że mam za małe akwarium, dla nawet pozornie małych ryb - szczególnie przy tarle...
- 0
- Nowy na forum
Po nieco ponad miesiącu, zielsko trochę się rozrosło. Myślałem, że będzie gorzej bez nawozów, ale jakoś w miarę fajnie wszystko rośnie. Przy okazji zdjęcie nowych mieszkańców - sakury orange.
- 1
- Nowy na forum