[726l] Ameryka Południowa
Re: [726l] Ameryka Południowa
Jedyny minus wprowadzenia bocji to jak napisałeś wektorowanie do zupy i stracenie przymiotu "biotopowości", ale
tam, jeżeli warunki życia są zgodne, a ryb "mi się marzy" to kogo to, skoro u Niemców w naturalnych i sztucznych ciekach wodnych zaczynają żyć piękniczkowate ( w okolicach elektrowni). Ja o ile mogę się tu porównywać, w podobnym zrywie na swoją imitację afrykańskich "terenów zalewowych" wprowadziłem jako "imigrantów ISIS" stiphodony i dobrze mi z tym.

- 0
Mann am Boden
Misiak pisze:Do tego rozglądam się za ciekawymi zbrojnikami
Mam na zbyciu L-075 i L-204.
- 0

- Nowy na forum
- Reputacja: 8
- GG: 0
Zdecydowanie L075 są na mojej liście 
1. Ile sztuk?
2. Za ile?
3. Stare, młode?
4. Wysyłasz?

1. Ile sztuk?
2. Za ile?
3. Stare, młode?
4. Wysyłasz?
- 0
Misiak odpowiedz na pytanie znajdziesz tu viewtopic.php?p=22718#p22718
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Co do transportu - jak się dogadasz z Anomisem - daj znać to wezmę ryby i przywiozę do białego
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Ryby mogę przywieźć do Drozdowa. Jeżeli się decydujecie i bierzecie komplety to cena spada do 100 zł za szt. Na L-204 mam kupca w Katowicach. Tylko cały czas mnie wstrzymuje odległość. To są już duże dorosłe osobniki i nie wiem czy poradzę sobie z odpowiednim zapakowaniem ich. Jutro wyrzucę wszystko ze szkła i postaram się je obfotografować.
- 0

Standardowo coś musiałem nagrać:
Co do eLek to do Drozdowa mogę się nie zdecydować (czytaj kasy nie będę miał), więc jakby co będziemy gadać po Drozdowie.
Co do eLek to do Drozdowa mogę się nie zdecydować (czytaj kasy nie będę miał), więc jakby co będziemy gadać po Drozdowie.
- 3
Kurcze niektóre z nich to niezłe "patelniaki" 
I przy okazji pytanie: nie wiem gdzie stoi akwarium, ale myślę że w dużym pokoju, czyli tam gdzie telewizor, wiec nie przeszkadza ten jednak mocny szum wody ... na filmie ma sie wrażenie że to mały wodospad?

I przy okazji pytanie: nie wiem gdzie stoi akwarium, ale myślę że w dużym pokoju, czyli tam gdzie telewizor, wiec nie przeszkadza ten jednak mocny szum wody ... na filmie ma sie wrażenie że to mały wodospad?
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0