Restart
Re: Restart
Ok z pewnością się rozejrzę, polecicie jakieś internetowe sklepy zoologiczne z wysyłką ryb?
Zdarza się że np. zamówię parę pielęgnic a przyślą np. 2 samce? Jeśli tak, co wtedy?
Zdarza się że np. zamówię parę pielęgnic a przyślą np. 2 samce? Jeśli tak, co wtedy?
- 0
A może poczekam aż otworzy się 26stopni? Mieszkam bardzo blisko miejsca gdzie powstaje 
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

- 0
Może jakieś apisto? Macmasteri? Agassizi? Z ich sprowadzeniem nie będzie problemu. Z innej beczki Pseudomugil gertrudae, Aplochelius normani?
- 0
A czy z Agassizi i macmasteri nie będzie tego samego problemu co z kakadu (brak miejsca)? Rosną do podobnego rozmiaru :l
Jak na razie myślę nad Nannacara anomala (tylko zwykła, nie electric blue), a z apisto - Borelli i trifasciata. A czynnikiem decydującym będzie pewnie dostępność i cena
Jak na razie myślę nad Nannacara anomala (tylko zwykła, nie electric blue), a z apisto - Borelli i trifasciata. A czynnikiem decydującym będzie pewnie dostępność i cena

- 0
Dopuki nie powiększy się rozmiar akwarium - wpuść sobie krewetki .
Po zwiększeniu litrazu atakuj ryby które ciebie zaciekawą
a nie te które się zmieszczą na styk .
Dostępna jest większość
- okazy okresowo , większość do ściągnięcia

Po zwiększeniu litrazu atakuj ryby które ciebie zaciekawą

Dostępna jest większość

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Słuchaj, a może z innej beczki! Póki akwarium jest niewielkie pomyśl nad Tangą, wpuść coś z muszlowców
Z dostępnością w Białymstoku nie będziesz miał problemu. To zupełnie co innego niż chciałeś, ale może będzie to miła odmiana 

- 3
W sumie muszlowce mogą okazać się całkiem dobrym pomysłem, rozejrzę się za paroma rzeczami i ocenię czy uda mi się ogarnąc temat 

- 0
Awokado pisze:wpuść coś z muszlowców
Ten pomysł bardzo mi się spodobał. Korzystając z pięknej pogody wsiadłem dzisiaj na rower i postanowiłem pojeździć po sklepach w poszukiwaniu muszlowców, żeby nie okazało się, że zrobię akwarium pod muszlowce, a tu nigdzie muszlowców nie ma. I pojawiła się pewna komplikacja...
Awokado pisze: Z dostępnością w Białymstoku nie będziesz miał problemu.
Nie powiedziałbym, w Kameleonie multiki są częścią stałej ekspozycji i powiedziano mi, że na sprzedaż są dostępne bardzo rzadko. W art-zoo usłyszałem że nigdy ich nie mieli, w kakadu w Auchanie nie ma, nie było i nie będzie, a w kakadu w carrefourze jest dużo brevisów, ale wszystkie mają jakieś pozniekształcane pyszczki...
- 0