Restart
Re: Restart
ensata pisze:to nie powinno byc problemu z okresleniem plci po nicku
no podobno niekoniecznie, oto wstęp do przemówienia jednego z polityków partii AfD (Alternatywa dla Niemiec) w parlamencie kraju związkowego Brandenburgia, więc .....,
Poniżej pełna lista płci wymienionych przez posła Königer (w języku angielskim):
agender, androgyne, androgynous, bigender, cisgender, cis female, cis male, cis men, cis women, cisgender females, cisgender males, cisgender men, cisgender women, females to males, FTM, gender fluid, gender nonconforming, gender questioning, gender variant, genderqueer, intersex, males to females, MTF, neither, neutrois, non-binary, pangender, trans, trans females, trans males, trans men, trans people, trans women, transfeminine, transgender, transgender females, transgender males, transgender men, transgender people, transgender women, transmasculine, transsexual, transsexual females, transsexual males, transsexual men, transsexual people, transsexual women, people of spirit, womyn, two-spirit, three-spirit, four-spirit, Other.
- 0
Mann am Boden
Bardzo lubię takie naturalnie wyrośnięte i w uporzadkowanym nieładzie rosnące rośliny .
Pięknie ci to zarosło.
Pięknie ci to zarosło.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Już kawał czasu nie widziałem ikry - a tu dzisiaj niespodzianka. I to przy samej szybie 

- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Dzisiaj, korzystając z felernej pogody, chciałem nieco ogarnąć w baniaczku i przypadkowo wszystko popsułem 
To mi jednak dało okazję do wymyślenia nowej aranżacji i rozpoczęcia zarastania zbiornika od nowa. Zdjęcia były robione świeżo po sprzątaniu i przemeblowaniu, więc ryby mogą wyglądać nieco blado i woda jeszcze trochę mętna. Ale oto fotki:

To mi jednak dało okazję do wymyślenia nowej aranżacji i rozpoczęcia zarastania zbiornika od nowa. Zdjęcia były robione świeżo po sprzątaniu i przemeblowaniu, więc ryby mogą wyglądać nieco blado i woda jeszcze trochę mętna. Ale oto fotki:
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ok jakieś propozycje na nową obsadę?
Z ryb są 4 otoski, 3 Innesy (ale je też bym chciał zmienić) oraz piskorek.
Tylko proszę nie platki czy gupiki
Z ryb są 4 otoski, 3 Innesy (ale je też bym chciał zmienić) oraz piskorek.
Tylko proszę nie platki czy gupiki

- 0
Apistogramma trifaciata - popatrz czy pasi czy coś podobnego
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie