Restart
Re: Restart
Ale uparłeś się na te jarzeńce
Tylko musisz jeszcze rozważyć czy nie masz za małego zbiornika jak z pisał adams2121.

A może jak pisał wcześnie thaz wpuść trochę więcej neonów tyle, że czerwonych a nie Innesa. Neony czerwone mają zbliżone wymagania do pielęgniczek.thaz pisze:Nie pamietam ile tam miales tych litrow. Moze lepszym pomyslem byloby dolozenie 4-5 neonow?
Tylko musisz jeszcze rozważyć czy nie masz za małego zbiornika jak z pisał adams2121.
- 0
Dla neonów czerwonych mam chyba za mało miejsca. Muszę rozejrzeć się za czymś mniejszym.
A na jarzeńce sie nie uparłem
Są moimi faworytami ze względu na dużą dostępność, niewygórowane wymagania, w dodatku zbliżone do pielęgniczek i do tego ich wygląd mi odpowiada 
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
A na jarzeńce sie nie uparłem

- 0
Przy podmianie wody trochę przestawiłem korzenie - tak, żeby pod nimi była przestrzeń do pływania dla ryb jakby chciały trochę cienia - bardzo spodobało się to samcowi ramirezy, ciągle tamtędy przepływa.
Parę aktualnych zdjęć:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Tej przestrzeni nie widać na zdjęciach - jest zacieniona a mój beznadziejny aparat traktuje ją jakby była całkowicie czarna
Ale jest tam, pod korzeniem nad którym jest anubias.
No i jak widać dzisiaj trochę pokazała się samiczka ramirezy, trochę poprezentowała się mężowi
Parę aktualnych zdjęć:
Tej przestrzeni nie widać na zdjęciach - jest zacieniona a mój beznadziejny aparat traktuje ją jakby była całkowicie czarna

No i jak widać dzisiaj trochę pokazała się samiczka ramirezy, trochę poprezentowała się mężowi

- 0
Uważaj z tym ruszaniem , korzeni , co by nie zrobić rybom krzywdy.
Każda zmiana jest dobra - byleby prowadziła do lepszego
Każda zmiana jest dobra - byleby prowadziła do lepszego

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Oczywiście na ryby bardzo uważam - nic nie ruszam póki nie widzę, że pod korzeniem jest pusto 

- 0
Czasem w podłożu są różne zwiazki chemiczne - zwłaszcza pod korzeniami , kamieniami i innymi elementami wystroju .
Zwłaszcza trujące dla ryb - niewidoczne gołym okiem , i nigdy nie wiesz - taka rada na przyszłość
Zwłaszcza trujące dla ryb - niewidoczne gołym okiem , i nigdy nie wiesz - taka rada na przyszłość
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
ensata pisze:Sliczny pan ryb
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolejny post kolegi, ktorego w ogole nie rozumiem.
Zyjemy w Polsce, prosba o uzywanie jezyka polskiego.
im@tapatalk
- 0

Skoro kolega taki przywiazany, do formy, to nie powinno byc problemu z okresleniem plci po nicku. :-> to raz, dwa, lubie bawic sie jezykiem. Ale wezme, to pod uwage. Specjalnie dla Ciebie. Bardzo ladny samiec, pieknie ubarwiony.
- 2
Dawno nie było aktualizacji, bo dawno nic nie ruszałem i nie uważałem zamieszczania fot za konieczne 
Ale ostatnio zauważyłem, że mimo nie ruszania niczego w akwarium, zmiana jest znaczna - bardzo zarosło
Oto obecny wygląd - sory za jakość zdjęć.

Ale ostatnio zauważyłem, że mimo nie ruszania niczego w akwarium, zmiana jest znaczna - bardzo zarosło

Oto obecny wygląd - sory za jakość zdjęć.
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.