Pytanie o obsade.
|Strona 1 z 1
Pytanie o obsade.
Witam. Nie wiem, czy w dobrym miejscu.
Mam wolne 240 litrów z pokrywą i naświetlaczem led 20W. Chciałbym to wypełnić piachem i gałęziami wierzby, lub wierzby mandżurskiej. Obowiązkowo mają być krewetki Blood Marry i Gupiki. Co jeszcze można dodać. Coś co nie wybije mi krewetek i gupików.
Prosze o rady.
Mam wolne 240 litrów z pokrywą i naświetlaczem led 20W. Chciałbym to wypełnić piachem i gałęziami wierzby, lub wierzby mandżurskiej. Obowiązkowo mają być krewetki Blood Marry i Gupiki. Co jeszcze można dodać. Coś co nie wybije mi krewetek i gupików.
Prosze o rady.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 39
- GG: 0
Re: Pytanie o obsade.
Jakieś małe zbrojniki, ale w niedużej ilości. Praktycznie wszystkie inne ryby będą dziesiątkowały krewetki (gupole też). Nie utrzymasz Blood Marry w mocno zagraconym szkle. Jak nie będziesz robił selekcji to wyblakną.
- 0

- Bywalec
Może coś ze Stiphodonów (Babki)? Tu masz link: https://www.google.pl/search?q=babka+st ... 20&bih=947
Ryby są bardzo widoczne, co prawda lubią wartki prąd wody i nie wiem co na to krewetki, ale wydaje mi się, że robiąc to z głową można połączyć jedne z drugimi.
Ryby są bardzo widoczne, co prawda lubią wartki prąd wody i nie wiem co na to krewetki, ale wydaje mi się, że robiąc to z głową można połączyć jedne z drugimi.
- 0
Mam w 112 - stce babki odmiany blue. Mogę powiedzieć, że jestem nimi zachwycona. Mam też i krewetki. Jednak od początku nie przybywa mi ich, a wręcz przeciwnie, mogę stwierdzić,że systematycznie ich ubywa.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
No właśnie chodzi mi o to, żeby populacja krewetek przybywała. Gupiki plus krewetki plus zbrojniki plus coś. Jeszcze jakieś propozycje?
- 0
- Bywalec
Zrób duże krewetkarium .
Samo .
Gupiki i zbrojniki potrafią krewetkami się zajadać.
Reszta ryb darmowemu żarciu też nie przepuści .
Nieduże zbrojniki ma kolega marho760816
Samo .
Gupiki i zbrojniki potrafią krewetkami się zajadać.
Reszta ryb darmowemu żarciu też nie przepuści .
Nieduże zbrojniki ma kolega marho760816
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Bywalec
|Strona 1 z 1