"słoik" 200 litrów Biety
Re: "słoik" 200 litrów Biety
Ja raz przelałem przy podmianie w 750 - przez wierzch akwarium
o 23 jak walilem podmiane - złość nieziemska , a żona siedziała przezd akwarum i nie widziała 

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No cóż, zona miała inne ważniejsze zajęcie niz patrzenie w akwa, czy jeszcze dolać wody, czy już wystarczy.
. Kto tam by się martwił, parterem? U mnie to bieda byłaby ogromna. Miałabym zatarg z 8 sąsiadami w dół.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Bieta, jeśli chodzi o rozmiar zdjęć, każdy sprzęt powinien mieć możliwość ustawienia rozdzielczości w jakiej chcesz by robił zdjęcie. Jeśli limit forum to 1500 to ustaw na 1280 x 960 i będziesz mogła bez problemu dodawać załączniki do postów
Mój chłopak teraz żałuje, że wczoraj ze mną nie pojechał i nie zobaczył twoich baniaczków

- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika 

Nic straconego, w sumie to mam jeszcze dwie porcje mchu do oddania (ktoś zarezerwował i nie odezwał się, więc traktuje jako nieaktualne).
- 0
Rozmiar zdjęć - jeśli dobrze się orientuję to
1000:1500
1000:1500
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Hm, właśnie dzisiaj moja 200 przestała istnieć. Już jej nie będzie, nie reaktywuję. Z 200 - setką przygoda definitywnie zakończona. I tak zostają do ogarnięcia inne baniaki: 600- tka, 450-tka, 390-tka (czeka na swoja kolej aranżacji), 150-tka- czeka na zagospodarowanie (tam będzie dobrana para paletek, które juz 3 razy złożyły ikrę), 37 litrowe , podzielone na trzy równe części-przyszłe krewetkarium i 54, która do tej pory służy jako mały podręczny zbiornik do rozmnażania zbrojnikó niebieskich, trzymania roślinek. Ale każdy zbiornik opiszę oddzielnie, jednak na wszystko przyjdzie czas i pora. Tudzież pstaram się powklejać zdjęcia moich słoików.
- 1