Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Lowtech rósł bardzo ładnie i był tam do niedawna busz. Reszta też nie wyglądała źle.
Skleiłem film.
Skleiłem film.
- 7
światło światłem ale ziele papu też potrzebuje. low tech pewnie "wyssał" ziemie.
- 0
ManiaPI pisze:światło światłem ale ziele papu też potrzebuje. low tech pewnie "wyssał" ziemie.
Nie tak szybko bez przesady... Ewentualnie jakby było CO2 to możliwe że ziemia straciła by swoje właściwości.
- 0
Widzę, że się działo... Strasznie mi przykro, ze uczestniczyłam w tym bardziej "duchem niż ciałem"
, ale z terminem konferencji zbiegł się termin innego dużego projektu). Zgadzam się, że zbiorniki wymagają retuszu, więc szykuje się dużoooo pracy...
Myślimy o innym oświetleniu i tu chciałabym zapytać co myślicie o takiej lampie jak w słonowodnym. Jest wprawdzie trochę za krótka do tego akwarium, ale chodzi mi bardziej o rodzaj. Proszę o opinie.

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
dwojak23 pisze:
Nie tak szybko bez przesady... Ewentualnie jakby było CO2 to możliwe że ziemia straciła by swoje właściwości.
Damian to już dwa lata

- 0
Michał, extra filmik! Wszyscy pracowali równie szybko, zawodowi akwaryści 

- 1
szkoda tylko że w domu nie idzie mi tak płynnie 

- 1