Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Re: Forumowa robota - Instytut Biologii w Białymstoku
Wielkie dzięki wszystkim za prace pomysły i wykonanie kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że jesteśmy fajną ekipą i możemy dużo razem zdziałać , mania pi , marcin , misiak kawał dobrej roboty . Adams , Miewian , dzieci żony przyjaciele projektu ....... SZACUN ....... Pozdrawiam
- 2
Żeby, nie było i ja tam byłem (kamienie i piasek nosiłem
)
Kilka fotek:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i po pracy

Kilka fotek:
i po pracy
- 1
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
Cezar, strasznie małe foty - wrzuć większe jak masz.
- 0

Robert pisze:Wielkie dzięki wszystkim za prace pomysły i wykonanie kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że jesteśmy fajną ekipą i możemy dużo razem zdziałać , mania pi , marcin , misiak kawał dobrej roboty . Adams , Miewian , dzieci żony przyjaciele projektu ....... SZACUN ....... Pozdrawiam
Podpisuję się pod tym i wszystkim składam przeogromne podziękowania. Pomysły i owoce waszej pracy spotykają się z uznaniem wszystkich naszych pracowników. Pozdrawiam. Jeszcze raz DZIĘKI.
Podziękowania dla Marcina, który podreperował poskoczkową obsadę.

- 2
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
Uwielbiam podsumowania :
✓ -BW ( wczoraj wyjęliśmy głazy - korzenie zatonęły - ten baniak jest skończony )
✓ - Amazonka "Biała" (nadal brak czegoś pod taflę)
✓ - Tanga ( ten od dawna jest gotowy, obecnie zaczęło się tam nawet życie rodzinne )
✓ - Kongo ( świeciki już są - chyba też baniak już żyje i damy mu spokój )
✓ - "poskoczkarium" ( nawet dwa gatunki z niebieską i czerwoną płetwą grzbietową (zazdraszczam))
✓ - "ślepiec" ( dodatki + ryby )
✓ - krewetkarium ( fertich )
✓ - PNG (Antypody) - głowaczyki zameldowane, reszta ( t.neonowe + pseudomugile , aranż praktycznie skończony
✓ - Azja "Brzankarium" ( można by coś delikatnie jeszcze pomieszać )
✓ - Malawi ( uznaję iż gotowe - jedno z ciekawszych ułożeń skałek, obsada, tu jedynie z czasem przemyślane ewentualne jej uzupełnienie )
✓ - Słonawowodne - prócz ryb wszystko gotowe !
✓ - CA - j.w ! (ale dopiero po wprowadzeniu pielęgnicy )
✓ - "Mała azja" również czeka jedynie na uzupełnienie obsady
i co :
zostaje chwaściarnia LT
i powoli możemy zdejmować palce z guzików windy w naszym ulubionym wieżowcu
Tak sobie też myślę, że Instytut Biologii powinien przestać być subforum a stać się forum w dziale Akwarystyka
✓ -BW ( wczoraj wyjęliśmy głazy - korzenie zatonęły - ten baniak jest skończony )
✓ - Amazonka "Biała" (nadal brak czegoś pod taflę)
✓ - Tanga ( ten od dawna jest gotowy, obecnie zaczęło się tam nawet życie rodzinne )
✓ - Kongo ( świeciki już są - chyba też baniak już żyje i damy mu spokój )
✓ - "poskoczkarium" ( nawet dwa gatunki z niebieską i czerwoną płetwą grzbietową (zazdraszczam))
✓ - "ślepiec" ( dodatki + ryby )
✓ - krewetkarium ( fertich )
✓ - PNG (Antypody) - głowaczyki zameldowane, reszta ( t.neonowe + pseudomugile , aranż praktycznie skończony
✓ - Azja "Brzankarium" ( można by coś delikatnie jeszcze pomieszać )
✓ - Malawi ( uznaję iż gotowe - jedno z ciekawszych ułożeń skałek, obsada, tu jedynie z czasem przemyślane ewentualne jej uzupełnienie )
✓ - Słonawowodne - prócz ryb wszystko gotowe !
✓ - CA - j.w ! (ale dopiero po wprowadzeniu pielęgnicy )
✓ - "Mała azja" również czeka jedynie na uzupełnienie obsady
i co :
zostaje chwaściarnia LT
i powoli możemy zdejmować palce z guzików windy w naszym ulubionym wieżowcu

Tak sobie też myślę, że Instytut Biologii powinien przestać być subforum a stać się forum w dziale Akwarystyka
- 2
Mann am Boden
Kawał dobrej roboty.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
- 0
miewan pisze:i powoli możemy zdejmować palce z guzików windy w naszym ulubionym wieżowcu
Smutno ogólnie jakoś tak.
Może jako wolontariusze będzie można się zgłosić do czyszczenia baniaczków

Poza tym może za rok restarty?

miewan pisze:Tak sobie też myślę, że Instytut Biologii powinien przestać być subforum a stać się forum w dziale Akwarystyka
Jak najbardziej.
- 1
Tak, restarty mogą być nieodzowne 

- 0
Mann am Boden
Mam pytanie, kiedy mogę przywieźć domowników: parkę pielęgnicy meeka. Rybki są na wydaniu i czekaja na hasło : już. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Bieta pisze:Mam pytanie, kiedy mogę przywieźć domowników: parkę pielęgnicy meeka. Rybki są na wydaniu i czekaja na hasło : już.
Mi się wydaje, że już, ale niech się inni wypowiedzą.
Poza tym, dziś pracujący dzień, ale znalazłem chwilkę i wpuściłem piskorki i przylgi.
W sumie 7 piskorków (2xmyersi 5xkuhli) i 2 przylgi.
Tak to wygląda tam dziś.
- 7
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.