Znalezione w sieci
Re: Znalezione w sieci
Misiak pisze:I to jest piękny widok a nie nature konkursowe wszystko walone na jedno kopyto posklejane kropelką i trytytkami.
ale trytytki to ty szanuj!!

- 1
Niech pierwszy rzuci trytka kto jej nie używa bądź nie ma w akwarium

- 3
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Przypadkiem natknąłem się na filmik z ziemiojadami, nie miałem pojęcia, że są w stanie tak szybko chować młode w pyskach!
- 2
Tak, dokłądnie tak to wygląda u ziemiojadów. Ja miałam mozliwość obserwowania takich akcji u swoich ziemiojadów Altifronsów z maluchami. To jest dokłądnie jeden ruch pyskiem i nie ma chmury maluchów. Wtedy wszystkie sa schowane w pyskach rodziców.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
adams2121 pisze:Niech pierwszy rzuci trytka kto jej nie używa bądź nie ma w akwarium![]()
![]()
To chyba nie wielkie przewinienie by od razu kogoś trytkować

- 0
+ A On nachyliwszy się pisał palcem po ziemi +
- Rezydent
- Reputacja: 54
- GG: 0
Altrifonsy zaczynają się od 20 cm . 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Rezydent
- Reputacja: 54
Koledzy i Koleżanki, może tylko ja się podjarałem, ale oglądam ten filmik już drugi raz i jestem pod olbrzymim wrażeniem. Świetne zdjęcia, świetne ryby, woda kryształ, musicie to zobaczyć!

- 6
- Bywalec
- Reputacja: 39
tomek62 pisze:Piękne ujęcia, oraz fajny film do odtworzenia biotopu.
Też tak pomyślałem, ale wiesz co jaki trzeba by mieć zbiornik żeby coś takiego odtworzyć? W takim przypadku już nie tylko długość zbiornika miałaby znaczenie, ale wysokość i chyba przede wszystkim głębokość...
- 0