"ściągany" - reaktywacja
Re: "ściągany" - reaktywacja
Ha przed chwilą widziałem krótkie i intensywne tarło moich Hara jerdoni - ale żeby tak w pływających chwastach i przy pełnym świetle
- 0
Mann am Boden
Jak przychodzi pora na Amora - nic nie jest ważne.

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nie muszę chyba pisać, że z przedtygodniowego baraszkowania wyszła...
, ale nic to, i tak nie mam w sobie zacięcia hodowcy.
Sobotnie poranki są fajne, jak ma się dookoła siebie budzące się światłem baniaczki, można spotkać swoje stworzonka nie koniecznie chcące prezentować się w porach pożądanych przez nas aktywności.
Dzisiaj przydybałem "pasące" się red devile
, smutne jest to, że im są starsze, im dłużej przebywają w baniaku to zobaczyć można je coraz rzadziej :

Sobotnie poranki są fajne, jak ma się dookoła siebie budzące się światłem baniaczki, można spotkać swoje stworzonka nie koniecznie chcące prezentować się w porach pożądanych przez nas aktywności.
Dzisiaj przydybałem "pasące" się red devile

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
miewan może to dziwne pytanie ale jak utrzymujesz stały poziom wody? Nie widać na szybie charakterystycznego paska osadu po odparowaniu wody. Sam projekt jak dla mnie rewelacja.
- 0
Zapewniam cię, że jest
Fotki zapewne ( nie pamiętam ) są robione po czyszczeniu. W tym zbiorniku woda paruje jak z każdego, więc konieczne są dolewki.
Fotki zapewne ( nie pamiętam ) są robione po czyszczeniu. W tym zbiorniku woda paruje jak z każdego, więc konieczne są dolewki.
- 0
Mann am Boden
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Dzisiaj totalny zaskok, przypadkiem odkryłem, że moje krabiki to już kraby i to rodzice, na oko wygląda że to wampiry, ale czy, któż to wie :
naliczyłem przynajmniej 4 i wszystkie są na fotkach
naliczyłem przynajmniej 4 i wszystkie są na fotkach

- 6
Mann am Boden
Przetrwały 3 maluchy + dorosły vampir,
natomiast........
red devil wybrał ostatnią przechadzkę ( to był jego czwarty escape tym razem zbyt późno został zdjęty z podłogi może dla tego, że nie było komu akurat wtedy narobić wrzasku : " aaaaa pająąąk ! "
nie istnieje też "ściągane paludarium" -> obraz po rozbiórce : ,
kolcobrzuchy, "wiślane", dwa stiphodony i hary zamieszkały tymczasowo, a może i trochę dłużej TU :
natomiast........
red devil wybrał ostatnią przechadzkę ( to był jego czwarty escape tym razem zbyt późno został zdjęty z podłogi może dla tego, że nie było komu akurat wtedy narobić wrzasku : " aaaaa pająąąk ! "

nie istnieje też "ściągane paludarium" -> obraz po rozbiórce : ,
kolcobrzuchy, "wiślane", dwa stiphodony i hary zamieszkały tymczasowo, a może i trochę dłużej TU :
- 1
Mann am Boden