Życzenia
Życzenia
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składamy wszystkim serdeczne życzenia zdrowia, szczęścia i pieniędzy,
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Wybaczcie jak na razie żałosny obraz "drzewka" (akurat podemnie
), ale thaz w związku z "zamętem rozrodczym" i "wyłonieniem się Nowego
" raczej nie ma w głowie "świątecznego przystrojenia" forum, a nikt inny nie ma możliwości i jego zdolności wizażowania strony,
w związku z tym i już na serio zeszłoroczny plagiacik :
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu Wybaczcie jak na razie żałosny obraz "drzewka" (akurat podemnie

w związku z tym i już na serio zeszłoroczny plagiacik :
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 5
Mann am Boden
Re: Życzenia
Dla wszystkich forumowiczów akwariumonline - akwarystów zarówno początkujących jak i zaawansowanych, słodkowodnych i morskich - wszystkim, którzy kochają podwodny świat, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Powiększenia szkiełek, obsady (rybek i roślinności ) oraz w roku 2016 zakończenia zaplanowanych projektów.

Powiększenia szkiełek, obsady (rybek i roślinności ) oraz w roku 2016 zakończenia zaplanowanych projektów.

- 3
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
Wszystkiego dobrego życzę. Zdrowia, spokoju i odprężenia. A w nowym roku realizacji wszystkich planów i pragnień 

- 4
~Nie rób drugiemu na daremno~
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
80x35x40 - Macropodus opercularis
40x25x25 - Heterandria formosa
40x25x25 - Cambarellus puer
30x20x20 - Triops australiensis
Ja życzę przede wszystkim powiększenia " posiadania"

- 4
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Nowy na forum
- Reputacja: 8
Dziękując za życzenia, tak sobie pomyślałem, że jeżeli będziecie na Boże Narodzenie lub I dzień Świat znudzeni już rodziną ( bo ile można) i świątecznym obżarstwem ( u mnie nie dostaniecie nic
, no chyba że
), to zapraszam do siebie na wyciszenie przy baniakach ( tylko wcześniej dzwońcie - bo mogę gdzieś być na świętach
)

- 1
Mann am Boden
Życze wszystkim spokojnych i udanych świąt oraz abyście się w tym okresie mogli wystarczająco wyciszyć czy to w gronie rodziny czy przy baniaczkach miewana 

- 2
- Rezydent
- Reputacja: 91
Wszystkim forumowiczom zycze udanych, zdrowych i szczesliwych Świat w rodzinnej atmosferze, zdrowka i pomyslnosci w nadchodzacym roku.
A tak w skrocie, to wiecej szmalu
im@tapatalk
A tak w skrocie, to wiecej szmalu

im@tapatalk
- 1