Okładka nowego TM nr 17
|Strona 1 z 1
Okładka nowego TM nr 17
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Będzie chyba ciekawie. Zaczęliśmy współpracę z African Diving - tymi facetami, którzy pokazali światu T. Murago Tanzania. ( Co nam się tak na prawdę nie podobało specjalnie). Ale dostaliśmy tak fantastyczne artykuły i zdjęcia, że nie mogliśmy odmówić. Jako pierwsi.
Robert
Będzie chyba ciekawie. Zaczęliśmy współpracę z African Diving - tymi facetami, którzy pokazali światu T. Murago Tanzania. ( Co nam się tak na prawdę nie podobało specjalnie). Ale dostaliśmy tak fantastyczne artykuły i zdjęcia, że nie mogliśmy odmówić. Jako pierwsi.
Robert
- 2
Re: Okładka nowego TM nr 17
Wiem już co będzie w Magazynie :
Spis treści Tanganika MAGAZYN 17
- List z Zambii: Płomykówka zwyczajna - Tyto alba – Michelle Buckland
- Dwa nowe geograficzne warianty kolorystyczne Ophthalmotilapia sp. „Whitecap” odkryte w jeziorze Tanganika - Magnus Karlsson and Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Neolamprologus cylindricus (Staeck i Seegers, 1986) – interesujący gatunek zamieszkujący groty płytkiej strefy skalnej jeziora Tanganika; Neolamprologus cylindricus (Staeck and Seegers, 1986) – ( z dodatkową galerią różnych wariantów geograficznych) – dr Marta Mierzeńska
- Spojrzenie na złożoność rodzaju Tropheus ( z dodatkową galerią około 50 wariantów kolorystycznych) - Magnus Karlsson and Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Tropheus sp. „Murago Tanzania” – dr Wolfgang Staeck
- Rozmnożenie Mastacembelus elipsifer – Carsten Torleif Stabel
- Misz masz, czyli moja mała wielka Tanganika – Bogdan Piotrowski
- Prawda czy fałsz? Czyli akwarystyczne mity – Łukasz Brzeziński
- Recenzje i streszczenia: Rozbieżna dieta roślinożernych, sympatrycznych pielęgnic należących do tych samych ekomorf z jeziora Tanganika: pyrosekwencje amplikonu z gospodarstw glonów i zawartości żołądków (streszczenie) - dr Marta Mierzeńska
- Niektóre wolą na ciepło – pielęgnice ze skrajnych środowisk – dr Anton Lamboj
- Recenzje i streszczenia: Wielki Atlas Ryb Akwariowych AQUAEL - dr inż. Grzegorz Zygmunt
Spis treści Tanganika MAGAZYN 17
- List z Zambii: Płomykówka zwyczajna - Tyto alba – Michelle Buckland
- Dwa nowe geograficzne warianty kolorystyczne Ophthalmotilapia sp. „Whitecap” odkryte w jeziorze Tanganika - Magnus Karlsson and Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Neolamprologus cylindricus (Staeck i Seegers, 1986) – interesujący gatunek zamieszkujący groty płytkiej strefy skalnej jeziora Tanganika; Neolamprologus cylindricus (Staeck and Seegers, 1986) – ( z dodatkową galerią różnych wariantów geograficznych) – dr Marta Mierzeńska
- Spojrzenie na złożoność rodzaju Tropheus ( z dodatkową galerią około 50 wariantów kolorystycznych) - Magnus Karlsson and Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Tropheus sp. „Murago Tanzania” – dr Wolfgang Staeck
- Rozmnożenie Mastacembelus elipsifer – Carsten Torleif Stabel
- Misz masz, czyli moja mała wielka Tanganika – Bogdan Piotrowski
- Prawda czy fałsz? Czyli akwarystyczne mity – Łukasz Brzeziński
- Recenzje i streszczenia: Rozbieżna dieta roślinożernych, sympatrycznych pielęgnic należących do tych samych ekomorf z jeziora Tanganika: pyrosekwencje amplikonu z gospodarstw glonów i zawartości żołądków (streszczenie) - dr Marta Mierzeńska
- Niektóre wolą na ciepło – pielęgnice ze skrajnych środowisk – dr Anton Lamboj
- Recenzje i streszczenia: Wielki Atlas Ryb Akwariowych AQUAEL - dr inż. Grzegorz Zygmunt
- 0
Mann am Boden
No, to mnie, kurde blaszka nadgorliwiec jeden wyprzedził, kurde blaszka...
RM
RM
- 0
Nie obecnie 1-5 i 11-16 ( ale był czas, że miałem też 6-10), ale odbudowuję pomału kolekcję.
Teraz jak będę zamawiał 17 dobiorę 6 i 7
Teraz jak będę zamawiał 17 dobiorę 6 i 7
- 0
Mann am Boden
Andrzej, zobacz czy dostałeś PW.
Zaglądnijcie na FB Tropheusa - jest tam zajawka filmowa w wykonaniu African Diving promująca ich artykuł w TM 17. Warto.
Robert
Zaglądnijcie na FB Tropheusa - jest tam zajawka filmowa w wykonaniu African Diving promująca ich artykuł w TM 17. Warto.
Robert
- 1
Mam, mam, mam ,
postery trofci zaskok
oczekiwany artykulik pochłonięty z marszu, na weekend wczytam się na spokojnie i jak zawsze całość od dechy do dechy, przy okazji przeczytam na nowo nr 6 i 7,
brakuje mi już tylko nr 8-10 i będzie znowu komplet
postery trofci zaskok
oczekiwany artykulik pochłonięty z marszu, na weekend wczytam się na spokojnie i jak zawsze całość od dechy do dechy, przy okazji przeczytam na nowo nr 6 i 7,
brakuje mi już tylko nr 8-10 i będzie znowu komplet
- 0
Mann am Boden
|Strona 1 z 1