cukinia
cukinia
Cukinia jest pożywnym pokarmem , nie obieram jej w żaden sposób, nadziewam i ląduje w szkle .
Młode zbrojnikowate również delektują się tym pożywieniem , zazwyczaj po zmroku , dorosłe jedzą kiedy mają ochotę .
A tak to wygląda to u mnie
Młode zbrojnikowate również delektują się tym pożywieniem , zazwyczaj po zmroku , dorosłe jedzą kiedy mają ochotę .
A tak to wygląda to u mnie
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Re: cukinia
W dwa dni Znika pół cukinii - nie wiem co zjada , ale jest zjadana prawie do cna .
Oczywiscie zbrojniki. , stiphodonty i krewetki .
Oczywiscie zbrojniki. , stiphodonty i krewetki .
- 0
Wrzuciłem wieczorem.
Rano było tak:
A popołudniu tak:
Rano było tak:
A popołudniu tak:
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
U mnie niestety - ze 3 dni trwa pochłanianie - połowy widocznej na fotce.
wszystkie. ślimaki jakie miałem przeszły eksterminacje. Zostały świdry i Helenki. Świdry żyją bo Heleny pod liściem nie potrafią polować
, lecz nie wychodzą prawie na powierzchnię. Kto wyjdzie -pokona drogę w jedną stronę . Kilka kilkanaście Helen na raz, Potrafi polować .
wszystkie. ślimaki jakie miałem przeszły eksterminacje. Zostały świdry i Helenki. Świdry żyją bo Heleny pod liściem nie potrafią polować

- 0
Ty dajesz duży kawał, ja plasterki.
Kolejna porcja. Nic się nie marnuje.
Kolejna porcja. Nic się nie marnuje.
- 1
Na plasterkach 30/40 gęb nie usiądzie
poza tym tak się nie zssycha , ryby mają żarcie czy coś dorzucę czy nie . Młode muszą mieć cały czas żarełko . 75 kolejnych zaczęło się uwalniać .

poza tym tak się nie zssycha , ryby mają żarcie czy coś dorzucę czy nie . Młode muszą mieć cały czas żarełko . 75 kolejnych zaczęło się uwalniać .

- 0
Ja również - niestety zatoczki nie dają rady
- 0
adams2121 pisze:Ja również - niestety zatoczki nie dają rady
Armia helenek robi robotę
@tapatalk
- 0