żywy pokarm
Re: Krewetki RC
Już nieaktualne, moja żona przed chwilą stwierdziła, że "jej" ryby w "moim" akwarium nie gustują w krewetkach 

- 0
Polecam najpierw przeprowadzić próbę na krewetkach karmowych do nabycia w woreczkach w naszych zoologikach, potem stwierdzić czy pasują czy nie, opisałem w jednym z tematów entuzjastyczną reakcję moich ryb na taki pokarm ( jak wiadomo wysycony hityną świetną na przewód pokarmowy), a w orinoko krewetki też mogą walczyć z rybami o przetrwanie.
- 0
Mann am Boden
rozmawiałem z kolegą on karmi , rybki krewetkami
robi to w ten sposób , ze wrzuca krewetki na parę minut do zamrażarki
i po tym karmi
robi to w ten sposób , ze wrzuca krewetki na parę minut do zamrażarki
i po tym karmi
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 0
- GG: 0
Polecam najpierw przeprowadzić próbę na krewetkach karmowych do nabycia w woreczkach w naszych zoologikach
Dokładnie to zrobiła, o czym nie wiedziałem wcześniej. Zero zainteresowania ze strony ryb

- 0
mexko na żywca też zjedzą i będą miały frajdę, ja tak czasami robię dla ziemków 

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
alexb47 pisze:Polecam najpierw przeprowadzić próbę na krewetkach karmowych do nabycia w woreczkach w naszych zoologikach
Dokładnie to zrobiła, o czym nie wiedziałem wcześniej. Zero zainteresowania ze strony ryb
Alex na razie nie interesują się, niech tylko jedna spróbuje to ci je wytłuką w parę minut.
- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
- Bywalec
Każdy ma swoje - jeden wrzuca krewetki na parę minut do zamrażarki, bo jego ryby lubią chłodne drinki, a mój kolega wrzuca na minutę na patelnię, bo jego żona i ryby gustują w krewetkach na ciepło.
Moja żona i córki uwielbiają krewetki w sosie czosnkowym, i rybom nic już nie zostaje.
Moja żona i córki uwielbiają krewetki w sosie czosnkowym, i rybom nic już nie zostaje.

- 0
- Bywalec