Filtr Turbo - kable na wierzchu
Filtr Turbo - kable na wierzchu
No, izolacja "zejszła".
Jakiś tip na to, czy śmietnik?
Jakiś tip na to, czy śmietnik?
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Re: Filtr Turbo - kable na wierzchu
Ja wywalam. Można klejem na gorąco zalać/silikonem, ale to i tak na krótki czas bo wilgoć i tak zrobi swoje.
- 0
Misiak pisze:Ja wywalam. Można klejem na gorąco zalać/silikonem, ale to i tak na krótki czas bo wilgoć i tak zrobi swoje.
Szkoda filterka

- 0

możesz ewentualnie założyć jakąś koszulkę i zalać żywicą , ale.... więcej zachodu i ryzyka niż to warte
- 0
Termokurcz z klejem - 2 warstwy i po problemie- jak chcesz wyrzucić - łoddaj.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Termokurcz z klejem - 2 warstwy i po problemie- jak chcesz wyrzucić - łoddaj.
ale termokurcz musiałbym rozciąć (koszulki) i już tak słabo będzie to spełniało swoją rolę?
- 0

U mnie też takie było w cyrkulatorze JVP. Poszedł na śmietnik.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ja myślę że nie ma sensu się z tym bawić
Możesz spróbować rozebrać cały filterek i zobaczyć co jest w środku czy da radę wepchnąć trochę ten kabel i zalać ewentualnie jakimś epoksydem. Ale raczej gra nie warta świeczki nowy kupisz za 130 zł,zależy jakiej mocy oczywiście, ale twój czas plus uszczelniacz, co i tak może skutkować niepowodzeniem
Gość ci wcisnął bubel.
Możesz spróbować rozebrać cały filterek i zobaczyć co jest w środku czy da radę wepchnąć trochę ten kabel i zalać ewentualnie jakimś epoksydem. Ale raczej gra nie warta świeczki nowy kupisz za 130 zł,zależy jakiej mocy oczywiście, ale twój czas plus uszczelniacz, co i tak może skutkować niepowodzeniem
Gość ci wcisnął bubel.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
Alexmario1208 pisze:Możesz spróbować rozebrać cały filterek i zobaczyć co jest w środku czy da radę wepchnąć trochę ten kabel i zalać ewentualnie jakimś epoksydem.
To się nie rozbiera

Ogulnie to da się, ale z powrotem to nie.

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0