pmoc doborze filtrow do 412l
|Strona 1 z 1
pmoc doborze filtrow do 412l
mam pytanie czy wystarcza dwa filtry jeden to obecny co mam unimax250 a drugi chce kupic jbl e1501 te dwa filterki wyrobia
- 0
jakieś 412l
Re: pmoc doborze filtrow do 412l
wlasnie wiem ze taniej wychodzi ale nie wiem czy wyrobi a jak robic to lepiej powoli aby nie zalowac
- 0
jakieś 412l
Krzysiek moje zdanie znasz już od dawna.
Te dwa dadzą radę, większego przeznacz na "mechaniaka", mniejszego na biologo-chemika i tu prefiltr gąbkowy na zaciąg
Te dwa dadzą radę, większego przeznacz na "mechaniaka", mniejszego na biologo-chemika i tu prefiltr gąbkowy na zaciąg
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Krzysiek moje zdanie znasz już od dawna.
Wystarczą spokojnie,ewentualnie dokupisz sobie falownik do lepszej cyrkulacji wody jak i kupek;)
- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 19
- GG: 0
Krzysiek
musze Ci dokopać,akwarystyką zajmójesz się już od dawna , a zadajesz ciągle banalne pytania-na które znasz odpowiedz.Dwa filtry dadzą rade ,a jakie kupisz to już sprawa zasobności twojego portfela

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Krzychu sprzedaj tego unimaxa i kup sobie UNIMAX 700 po co ci 2 filtry jak ten jeden wsio ci ogarnie i jeszcze zapas mocy bedzie miał
a i cenowo wyjdzie cie podobnie chyba ze kupisz używke to wyjdzie taniej
ja miałem ten filtr i słowa złego nie powiem
chyba ze chcesz kupic ode mnie fluvala fx-5
w dobrej kasie oddam
a i cenowo wyjdzie cie podobnie chyba ze kupisz używke to wyjdzie taniej
ja miałem ten filtr i słowa złego nie powiem
chyba ze chcesz kupic ode mnie fluvala fx-5
w dobrej kasie oddam
- 0
W akwarystyce tylko wtedy należy się spieszyć, gdy pęknie akwarium.
|Strona 1 z 1