nowy filterek tetra
|Strona 1 z 1
Re: nowy filterek tetra
Krzyś a cóż można napisać o kubełku,
- modele "+" mają fajne zassanie w zestawie,
- tetra chwali się, że ma teraz o 35% mniejsze zużycie prądu - czy tak jest? może i tak,
- jak na dedykowane objętości w miarę rozsądną cenę,
myślę, że jak w poprzednich wersjach hałas pracy głowicy będzie wręcz znikomy ( ja kiedyś miałem najmniejszy z serii), podobnie jak łatwość zalewania, spasowanie i jakość składowych, o ile poprawili żywotność aquastopów ( samie w sobie bardzo ciekawe rozwiązanie).
Jeżeli zlikwidowali teź podatność przedostatniej wersji na rozszczelnienia spod głowicy może to być bardzo ciekawe urządzenie warte polecenia.
- modele "+" mają fajne zassanie w zestawie,
- tetra chwali się, że ma teraz o 35% mniejsze zużycie prądu - czy tak jest? może i tak,
- jak na dedykowane objętości w miarę rozsądną cenę,
myślę, że jak w poprzednich wersjach hałas pracy głowicy będzie wręcz znikomy ( ja kiedyś miałem najmniejszy z serii), podobnie jak łatwość zalewania, spasowanie i jakość składowych, o ile poprawili żywotność aquastopów ( samie w sobie bardzo ciekawe rozwiązanie).
Jeżeli zlikwidowali teź podatność przedostatniej wersji na rozszczelnienia spod głowicy może to być bardzo ciekawe urządzenie warte polecenia.
- 0
Mann am Boden
Re: nowy filterek tetra
No wlasnie zastanawiam sie coraz bardziej nad wymiana unimaxa250 na cos wiekszego
Wysłane z mojego LG-D802
Wysłane z mojego LG-D802
- 0
jakieś 412l
|Strona 1 z 1